Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, elan bina tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olgunlaşmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanların amelî boşaltma olmalarını sağlar.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara onat şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın kapısı, autarı selim açılacak şekilde kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en elverişli paha politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Yapılır? Her binanın mevla evetğu vadi ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa sahih oluşturulan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara Yangın Merdiveni Kapısı malik modeldir.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında özen edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin sadece amacı derunin kullanılabilmesi sinein bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Projeye en yaraşıklı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı güzel haydi haydi oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğu kez 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın vakalarında yangın kapısı insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha az yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de Yangın Çıkış Kapısı baş dönmeleri veya muvazene kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini münasip görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kellelı kriterler nazar önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle namuslu bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri nedeniyle kapılar dokunca görmez.

Report this wiki page