En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

En iyi ederı bulmanız yürekin farklı seçenekleri hakkındalaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en mütenasip yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın kapısı evgin çıkış bağırsakin kullanılacaksa o dakika lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı yangın kapısı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en cesim kazanımı duman sızdırmaması ve belirli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Özellikle duygulu ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Bu tertibat ekseriya acil bir durumda çabucak açılabilen aptal çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven ekseri bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp son çekilebilmesini esenlar.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page